Home > Arendalskoret Nyheter > Vellykket jubileumskonsert for Arendalskoret

Mange hadde møtt fram for å være med på vår 35-års jubileumskonsert i kulturkjerka i fint sensommervær.

s3240003

Koret åpnet konserten med innmarsj, syngende  «Brudemarsj fra Seljord». Her kan du se hele programmet for konserten:arendalskoret-program-jubileumskonsert-17-7-16

Tor Inge Haugenes ønsket alle velkommen, og fortalte litt om korets historie. Han omtalte sangene vi skulle synge og bandt konserten sammen. Veldig hyggelig var det at korets første dirigent Rolf Saur også var tilstede. Han var vår dirigent i 25 år. Vår nåværende dirigent Thomas Anderssohn kan også feire 10 års jubileum iår som korets dirigent.

Tvedestrand mannskor var vårt gjestekor, og hadde egen avdeling med bl.a. rock, negro spirituels og Jan Eggum. Koret høstet stor applaus.

s3240012

Deretter var det en kort pause, der publikum kunne kjøpe forfriskninger i baren.

Som sluttnummer framførte Arendalskoret «Contos da lua nova» med playback.  Stykket har tidligere blitt framført med Arendal veterankorps, og på vår tur til Porto i 2015. Det er Afonso Alves som har komponert stykket. Han er forøvrig bror til en av våre sangere fra Portugal.

Aller sist sang koret drikkevisen «Nu ska vi ha gilde, ja nu ska vi ha fest». Og det var nettopp det vi skulle. Festen begynte umiddelbart etter konserten med deilig mat og drikke og mere sang.